Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul merkezli 3 ilde 'Kahramanlar' operasyonu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu'da eş zamanlı olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-29" Operasyonu kapsamında Bölücü Terör Örgütü Mensubu (BTÖ) 39 şüpheli şahıs yakalandı.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bölücü terör örgütüne yönelik 3 ilde daha  'Kahramanlar' operasyonu gerçekleştirildi. İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu’da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-29" Operasyonu kapsamında 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, “BTÖ tarafından sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirme amacıyla görevlendirilen bu şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; Ruhsatsız tabancalar, dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.” dedi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

“Teröristlerin ve işbirlikçilerin yakalanıp adalete teslim etmeye kararlıyız” diyen Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polislere teşekkür etti.

Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" diye konuştu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1728044569416118404

OPERASYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kahramanlar operasyonu devam ediyor. Son olarak Erzincan'da Kahramanlar-28 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Erzincan'da yapılan Kahramanlar-28 Operasyonu'nda biri 'Yeşil' biri 'Gri' olmak üzere iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerin üç güvenlik görevlisi ve bir vatandaşın şehit edilmesinin yanı sıra altı güvenlik görevlisinin de yaralandığı eylemlere katıldığı ve altı eylemin talimatını verdiği tespit edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...