Gazzeli müzisyen TikTok’ta görünce şoke oldu: İşgalci askerler babasından kalan son hatırayı elinden aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail'in kanlı saldırıları 49. günde de devam ederken Gazzeli bir müzisyen gördüğü video ile şoke oldu. "Hamadah" isimli müzisyen 2014'te bombardımanda ölen babasından yadigar gitarını İsrail askerinin elinde çalarken görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Gazzeli bir müzisyen, sosyal medyada, İsrail'in işgal ettiği Gazze'nin kuzeyinde enkaz üzerinde gitar çalan bir İsrail askerinin görüntülerini izleyince büyük şaşkınlık yaşadı.

"Hamadah" sahne adıyla tanınan Gazzeli müzisyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisini şoke eden bir video ile karşılaştığını ifade etti.

Gazzeli müzisyen, "Bir işgalci İsrail askerinin Gazze'deki enkazın ortasında gitar çaldığı bu TikTok videosunu gördüğümde şoke oldum. Bu gitarı çok iyi tanıyorum çünkü Gazze'de bunun gibi gitar çok fazla yok. Bu gitarı bana 15 yıl önce babam hediye etmişti." ifadelerini kullandı.

"BU ADALETSİZLİK NEREDE DURACAK"

Babasının 2014'te yine İsrail’in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürüldüğünü aktaran Hamadah, şunları kaydetti:

"Şimdi ondan bana kalan son şeyi de almaya geldiler. Sevdiklerimizi, evlerimizi, ailelerimizi, hatta müziğimizi, anılarımızı elimizden almaları yeterli değil mi? Bu adaletsizlik nerede duracak?”

Matan Cohen adlı bir İsrail askerinin, sosyal medyada yayılan söz konusu videoda, Gazze'de İsrail bombardımanı sonucu oluşan enkazın üzerinde neşe içinde gitar çaldığı görülüyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...