Bakan Kurum ve ünlü futbolculardan anlamlı maç: Depremzede çocuklarla sahaya çıkacaklar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kurum ve ünlü futbolculardan anlamlı maç: Depremzede çocuklarla sahaya çıkacaklar

GÜNDEM Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ünlü futbolcularla birlikte İstanbul’a gelen 20 depremzede çocukla sahaya çıkacak. Anlamlı maçın hakemliğini Cüneyt Çakır üstlenecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yanı sıra futbol dünyasının ünlü isimlerinden Rıdvan Dilmen, Mesut Özil, Emre Mor depremzede çocuklarla birlikte İstanbul'da sahaya çıkacak.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul’a gelen 20 depremzede çocuk aralarında Bakan Murat Kurum’un da bulunduğu ünlü futbolcularla sahaya çıkacak. TFF Riva Tesislerinde oynanacak olan maçı ünlü hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından İstanbul’a gelen 20 depremzede çocuk, aralarında Bakan Murat Kurum’un da bulunduğu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil, Emre Mor ve Alexandru Maxim’un gibi ünlü futbolcuların da yer alacağı takımla sahaya çıkıyor.

Bakan Kurum ile depremzede çocukların “Yükselen Anadolu” takımında yer alacağı ve ünlü futbolcularla yapacağı özel maç 27 Nisan Perşembe günü saat 15.00’de TFF Riva Tesislerinde oynanacak. Özel maçı ünlü hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...