AK Parti İstanbul ofisine ateş açıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'nin İstanbul Kocasinan'daki bürosuna motosikletten ateş açıldı. Saldırı sonrasında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklamada bulundu. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadığını ifade eden Kabaktepe "Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz." dedi. Dün de Adana'da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’na pompalı tüfekle ateş açılmıştı.

AK Parti'nin Bahçelievler Kocasinan'daki Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silahla ateş açıldı. Saat 22.15 sıralarında Kocasinan'daki seçim irtibat bürosunun önünde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş edildi. Olayda yaralanan olmazken ihbar üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Binanın çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Polisin bölgedeki incelemeleri devam ediyor.

AK Parti İstanbul ofisine ateş açıldı

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum." dedi.

https://twitter.com/osmannnurika/status/1649513010740723712

Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmamasını en büyük tesellileri olduğunu kaydeden Kabaktepe, "Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul ofisine ateş açıldı

DÜN ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLIĞINA SALDIRI OLMUŞTU

Dün AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığının depremler nedeniyle tedbiren boşaltılan binasına pompalı tüfekle ateş açılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...