Bagajda cesetle yakalanmıştı, cinayetin sebebi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bagajda cesetle yakalanmıştı, cinayetin sebebi belli oldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükçekmece’de durdurulan bir aracın bagajından ceset çıkmıştı. Gözaltına alınan sürücü, bagajdaki kişiyi kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti. Zanlı, 3 gün önce de ev arkadaşı ile köpeğini de vurduğunu söylemişti. Peş peşe işlenen cinayetlerin sebebi belli oldu.

Bursa’da yaşayan eczane kalfası Serdar Ergün’den (47) haber alamayan yakınları polise başvurdu. Güvenlik güçleri, HGS kayıtlarından yola çıkarak kayıp şahsın arabasının İstanbul’a giriş yaptığını belirledi. Büyükçekmece’ye bağlı Sinanoba Mahallesi, Ertekin Caddesi üzerinde durdurulan aracın içinden başka biri çıktı. Bagajda Ergün'ün battaniyeye sarılı cesedi bulunurken Ahmet Burak D. (41) gözaltına alındı.

İKİ ARKADAŞINI KÜFÜR ETTİ DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli, sorgusunda “Eczaneye borcum vardı. Serdar, parayı isteyip küfretti. Ben de vurdum. Üç gün önce de ev arkadaşım Murat Kutlu'yu (39) küfür ettiği için köpeğiyle birlikte öldürdüm” diyerek suçunu itiraf etti.

PSİKOLOJİK PROBLEMLERİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

İkilinin Bursa Osmangazi Tahtakale Mahallesi’ndeki evine giden ekipler, Kutlu'nun başından ve boynundan vurulmuş cansız bedeniyle karşılaştı. Cesetle 200 kilometre yol kateden zanlının psikolojik problemleri olduğu iddia edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...