Babam neden büyük kutuya girdi

Düzenleyen:
Babam neden  büyük kutuya girdi

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Dargeçit ilçesinde PKK’lı terörsitlere yönelik operasyonda şehit olan 3 kahraman memleketlerinde ebediyete uğurlandı.

Şehitlerden Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin (31), Mersin’de gözyaşları arasında defnedildi. Şehit Emrah Şahin’in bir yıllık eşi Saliha Şahin tören boyunca gözünü bir an olsun tabuttan ayırmadı. Acını diğer adresi ise Gaziantep’teki şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal’ın (26), baba ocağıydı. Şehidin cenaze töreninde abla Yıldız Gölbaşı tabuta sarılarak, “Yüzüne, gözüne kurban, seni vuran eller kırılsın” dedi. Şehitlerden Jandarma Astsubay Abdülkadir Çelik (37), ise memleketi Manisa’nın Demirci ilçesinde uğurlandı. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Efe Çelik’in, “Babam küçük kutuların içine girip çıkıyordu. Şimdi büyük kutuya girmiş, ne zaman çıkacak anne” sözleri herkesi duygulandırdı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...