Arkadaşlarını yiyip hayatta kaldılar

Arkadaşlarını yiyip hayatta kaldılar

GÜNDEM Haberleri

Rusya'nın Yakutistan bölgesinde eksi 30 derecede 3 ay mahsur kalan ve son derece çetin şartlarda arkadaşlarının etini yiyerek hayatta kalabilen 2 balıkçıyla ilgili cinayet soruşturması tamamlandı. Balıkçıların, arkadaşlarını öldükten sonra yedikleri, olayın cinayet olmadığı belirlendi.

Aleksandr Abdullaev (37) ve Aleksey Gradulenko (35), balıkçılık yaparken ücra yerlerde karlar arasında 3 ay mahsur kalmıştı. Kurtarma sırasında bunların kamp yaptığı yerde insan bedeni kalıntıları bulunması üzerine polis bunlar hakkında cinayet şüphesiyle soruşturma başlatmıştı. Yetkililer, soruşturma sonucunda bunların donarak öldükten sonra arkadaşlarının etini yedikleri kanaatinde. Soruşturmaya yakın bir kaynak Rusya'nın Komsomolskaya Pranda gazetesine yaptığı açıklamada, "Zaruret sebebiyle yamyamlık söz konusu ama cinayet yok" dedi. Yetkili, Abdullaev ve Gradulenko'nun, çetin şartlar sebebiyle balıkçının ölmesi üzerine hayatta kalabilmek için onun etini yediklerini ifade etti. nbsp;
Ağustos ayında Rusya'nın Uzak Doğu bölgesinde balığa çıkan 4 balıkçıdan Andrey Kuroçkin (44) donarak ölmüş ve arkadaşlarına yemek olmuştu. Viktor Komarov (47) isimli balıkçının ise ne ölüsü ne dirisi bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...