Arkadaşları için kendini siper etti

Arkadaşları için kendini siper etti

GÜNDEM Haberleri

29 yaşındaki Serdar Kazar, son kurşunları bitinceye kadar çatıştı; bir teröristin üzerine atlayarak el bombasının pimini çekmesini engelledi.

Hain saldırılarını artıran bölücü örgüt PKK bu defa Adana'nın Pozantı ilçesinde 2 polisi şehit etti. 8 terörist, önceki gece saat 02.35'de ilçe emniyet müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Binaya farklı noktalardan girmeye çalışan teröristlerle çatışma çıktı. Duvardan atlayarak bahçeye giren 2 PKK'lı öldürüldü. Polis memurları 32 yaşındaki İsa İpek ile 29 yaşındaki Serdar Kazar, hayatını kaybetti. İsa İpek, ilk ateşle şehit olurken; Serdar Kazar, son kurşun bitinceye kadar karşılık verdi ve hainleri binaya sokmadı. Son nefesini vermeden kapıya kadar ulaşan yaralı teröristin el bombasının pimini çekmeye çalıştığını fark eden Kazar, son bir hamle ile PKK'lının üzerine atladı. Sağ kurtulan alçaklar, 100 metre ilerdeki atık su tahliye borusundan kaçtı. İki kahraman, düzenlenen cenaze töreni sonrası Adana ve Mersin'de dualarla defnedildi. Bu arada, 2 teröristin cenazesini almak üzere Mersin'in merkez HDP'li Akdeniz Belediyesi'nden araç geleceğini duyan vatandaşlar, Devlet Hastanesi'ni bastı; yolu kapattı. Polis kalabalığı, gaz sıkarak ve havaya ateş açarak dağıttı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...