Arınç'tan Leman Sam'a: Bu zavallıyı kınıyorum

Arınç'tan Leman Sam'a: Bu zavallıyı kınıyorum

GÜNDEM Haberleri

Arınç'tan Leman Sam'a sert tepki: Bu zavallıyı kınıyorum... Leman Sam, kurban kesen milyonlarca Müslüman ile terör örgütü IŞİD mensuplarını bir tutmuştu.

Şarkıcı Leman Sam, kurban kesen milyonlarca Müslüman ile terör örgütü IŞİD mensuplarını bir tuttu. Sam bu açıklamayla herkesi şok etti. Kurban Bayramın ilk gününde sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor" diye yazan sanatçı Leman Sam hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Bakırköy Adliyesi'ne gelen yüksekokul öğrencisi Buğra Ayan, kurban kesen biri olarak ünlü sanatçının yaptığı açıklamaya tepki göstererek, suç duyurusunda bulundu. nbsp;Sam'ın bu açıklamasına hükümetten de sert tepki geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ses sanatçısıymış, sanatkârmış. Haşa ben ona şarkıcı diyeyim. Böyle sanatçı olmaz. Bir kadın, bir şarkıcı, onlar öyle diyorsa ses sanatçısı olsun... İnsan bile sayılmayan, kaldı ki Müslüman olduğunu konuşmayacağız bir cellatlar grubunun yaptığı işle bir kurban kesmeyi yan yana getiren bu zavallıyı kınıyorum. Yazık. İşte bu, Türkiye'de bazılarında edebin, hayanın, iffetin, inancın ne kadar yozlaştığını ve bazıları için ne kadar kötü bir şey olduğunu gösteriyor" diye konuştu. Öte yandan, Leman Sam'a Twitter'dan da yoğun tepki geldi.
Arınç'tan Leman Sam'a: Bu zavallıyı kınıyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...