Antalya'da kaçak operasyonu! Tam 1,5 milyon lira değerinde eşya ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'da kaçak operasyonu! Tam 1,5 milyon lira değerinde eşya ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda iki iş yerinde, kol saatinden elektronik sigaraya, oyun kolu, şarj cihazı ve kulaklık gibi birçok şey olmak üzere tam 1 milyon 526 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Ekipler tarafından bu kaçak eşyalara el konuldu.

Gümrük Muhafaza ekiplerinin Antalya'da yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren ve telefon aksesuarı satıldığı belirlenen iki iş yerinde kaçak eşya bulunduğu tespit edildi.

KOL SAATİNDEN ELEKTRONİK SİGARAYA KADAR: 1.5 MİLYON DEĞERİNDE

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre ekiplerin yakın takibe aldığı iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen aramalarda kaçak 413 kol saati, 118 elektronik sigara, 132 elektronik sigara likidini buharlaştırmak için kullanılan ısıtma elemanı, 160 elektronik sigara likidi, 15 paket elektronik sigara tütünü ile 77 akıllı saat, oyun kolu, şarj cihazı ve kulaklık ele geçirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yakalanan kaçak eşyanın 1 milyon 526 bin lira değerinde olduğu belirlendi. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde soruşturma başlatıldı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...