Annesi küçük çocuğun gözleri önünde katledildi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eski sevgilisinin kardeşini ve eski sevgilisini 11 yaşındaki çocuklarının gözü önünde öldürdü. Cinayet zanlısı, ilk ifadesinde cinayetleri neden işlediğini anlattı. İşte ayrıntılar...

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay İzmir Buca'da yaşandı. İddiaya göre, Yücel K. (57) dini nikahlı eşi Fidan Bahçecioğlu’na (47) 11 yaşındaki çocukları olan oğullarını göstermek için eşinin evine gitti. Yücel K. ile dini nikahlı eşi ve eşinin kardeşi Kenan Bahçecioğlu (40) arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Yücel K., yanında bulunan tabanca ile Fidan Bahçecioğlu ile kardeşi Kenan Bahçecioğlu’na art arda ateş etti. Evde bulunan Kenan Bahçecioğlu’nun eşi A.B.’ye ateş etmeyen Yücel K., oğlunu da yanına alarak olay yerinden kaçtı. 

Annesi küçük çocuğun gözleri önünde katledildi!

BALKONA ÇIKIP YARDIM ÇIĞLIKLARI ATMIŞ

Olayın ardından balkona çıkan A.B., yardım çığlıkları attı. Komşular tarafından polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Fidan Bahçecioğlu ile kardeşi Kenan Bahçecioğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın şokunu yaşayan A.B. sinir krizi geçirdi. Fidan ve Kenan Bahçecioğlu'nun cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

2 KİŞİYİ BORÇ YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Korkunç olayın ardından yanına da oğlunu alıp kaçan şüpheli Yücel K., polis ekiplerince Bornova ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan Yücel K.'nın ilk ifadesinde cinayetin nedenini açıkladı.

Yücel K. tartışmanın nedeninin borç para olduğunu iddia etti. Zanlı, Fidan Bahçecioğlu'na borç para verdiğini, olay günü de tartışmanın bu nedenle yaşandığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...