Ankara'da güvenlik zirvesi sona erdi

Ankara'da güvenlik zirvesi sona erdi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan ayağının tozuyla Ankara'da Güvenlik Zirvesini topladı. İki saat süren zirvede son terör olayları ve Suriye konusu ele alındı



Başbakan Erdoğan ayağının tozuyla Ankara'da Güvenlik Zirvesini topladı. Meksika ve Brezilya ziyaretlerinin ardından Ankara'ya dönen Başbakan Erdoğan, derhal güvenlik zirvesini topladı. Gündem, terör ve Hatay yakınlarında düşen uçağa ilişkin gelişmelerdi.

Zirvede, Hakkari'deki hain terör saldırısının ardından terörle mücadelede atılacak adımlar ile sınır bölgesindeki güvenlik önlemleri ve Hatay yakınlarında düşen askeri uçağa ilişkin son gelişmeler ele alındı.

Güvenlik zirvesi yaklaşık 2 saat sürdü.

Başbakanlık Resmi Konutundaki Zirveye, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ve MiT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...