Akşener'den Netanyahu'ya sert sözler: Katışıksız cani, şımarık psikopat

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akşener'den Netanyahu'ya sert sözler: Katışıksız cani, şımarık psikopat

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında 46 gündür Gazze'deki katliam yapan İsrail Cumhurbaşkanı Netahyahu'ya yönelik sert sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği katliama yönelik İsrail Cumhurbaşkanı Netanyahu'ya yönelik sert konuşan Akşener, "Dünya, tam 47 gündür, bir soykırımı izliyor. İnsanlığa karşı başlatılan bir savaşı, tüm dünya oturmuş, sadece izliyor. Katil Netanyahu’nun katışıksız caniliğinin, şımarık sözlerinin, psikopatça tavırlarının karşısında; hiç kimse, hiçbir şey yapmıyor" dedi. 

"DÜNYANIN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE SOYKIRIM" 

Gazze'de güvenli tek bir yer bile kalmadığına dikkat çeken Akşener, "Gözü dönmüş Netanyahu karşısında, güvenli bir yer bile kalmadı. Birleşmiş Milletler’e ait binalar bile vuruluyor. Bakıma muhtaç insanların kaldığı hastaneler; Kadınların, çocukların sığındığı okullar, ibadethaneler bombalanıyor. Yani; tüm dünyanın gözleri önünde, resmen bir soykırım gerçekleşiyor" ifadelerini kullandı. 

"BM'NİN VARLIK AMACI ORTADAN KALKMIŞTIR"

BM'nin kuruluş amacına değinen İYİ Parti lideri Akşener şöyle devam etti:

"Birleşmiş Milletler neden kurulmuştur biliyor musunuz? 20. yüzyılın ilk yarısında yaşanan savaşların bir daha yaşanmaması, uluslararası barış ve güvenliği korumak kollamak için. BM'nin varlık amacı resmen ortadan kalkmıştır, buyurun cenaze namazına.

"BM MESELA KIBRIS OLUNCA ASLAN KESİLDİ"

Bu arada, enteresandır, ne hikmetse; Gazze’de yaşanan katliamların karşısında, eli kolu bağlanan, tüm bu olanlara, sadece üzülmekle yetinen, Birleşmiş Milletler; mesele Kıbrıs olunca, bir anda aslan kesilebiliyor.

Buradan, tüm dünyaya, bir kez daha, çağrıda bulunuyorum: Netanyahu, hukuktan muaf değildir! İnsani değerleri, ahlakı ve savaş hukukunu, hiçe sayan; başta Cenevre Sözleşmesi olmak üzere; tüm uluslararası sözleşmelere, aykırı davranan bu cani; daha fazla cezasız kalamaz." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...