Akdoğan: 'Koalisyon 'sürec'i aynı gün bitirir!'

Akdoğan: 'Koalisyon 'sürec'i aynı gün bitirir!'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çözüm Süreci ve HDP'nin parti olarak seçime girmesiyle ilgili açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çözüm Süreci ve HDP'nin parti olarak seçime girmesiyle ilgili, "HDP'nin parti olarak seçime girmesi, barajı HDP'ye geçirme çabaları, bir projedir ve bu HDP'yi de aşan bir projedir. Burada bir kaos planı işliyor. Bir şekilde Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, AK Parti'yi devirmek isteyenler bir plan uyguluyorlar. HDP'yi buna mecbur kıldılar. Zorla parti olarak seçime girmelerini sağladılar ve HDP de kendi geleceğini, Çözüm Süreci'nin geleceğini düşünmeden bu zokayı yuttu ve projeyi üstlendi" ifadelerini kullandı. "Kürt'e devlet değil, PKK zulmediyor" diyen Akdoğan, HDP'nin barajı geçmek için her yolu mubah saydığını belirterek, muhalefetin ön gördüğü koalisyon yapısının gelmesi halinde çözüm sürecinin aynı gün biteceğini söyledi. nbsp;
Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı projeye de değinen Akdoğan, "Yüzyılın projesi, tam yüzyılın palavrası. Yani bunlar, palavracı, üfürükçü siyasetçi. Benim emekli kardeşim unuttu mu? Bu, SSK Genel Müdürüyken SSK emeklisi, maaş almak için geceden kuyruğa giriyordu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...