AK Parti'den aşı iddialarına yalanlama: İftiradan başka bir şey değil

Düzenleyen:
AK Parti'den aşı iddialarına yalanlama: İftiradan başka bir şey değil

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in, Çin'den alınan koronavirüs aşısının Türkiye’ye geldiği ve 10 gündür el altından AK Partili siyasiler ile yakınlarına uygulandığı iddialarını yalanladı.

Haber Merkezi

Böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade eden AK Parti kurmayları, “Artık adileştiler. Yalanla neye başvuracaklarını şaşırdılar. Tamamen yalan ve iftiradan başka bir şey değil. Şimdiye kadar yapılan aşılar sadece test amaçlıdır. Sağlık Bakanlığı aşı konusunda çalışmalarını yapacak. Aşı gelecek ve önce sağlık çalışanları ile güvenlik birimlerine yapılacak” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal "Sürekli yalan söyleyerek, yalanlarına cevap bekleyerek gündemi meşgul ediyorlar. Tacizin, tecavüzün üstünü örtmek için her gün bir kaç yalan söylemek zorunda kalmak çok acı" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...