Aile içi tartışmada korkunç cinayet! Kız kardeşini katletti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aile içi tartışmada korkunç cinayet! Kız kardeşini katletti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bayburt'ta aile içi tartışma nedeniyle öfkelenen 59 yaşındaki şahıs kız kardeşini ve eniştesini vurdu. Kız kardeşi hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Eniştesi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bayburt merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana gelen olayda, aile içi tartışmada öfkelenen M.R.K. tabancayla ateş ederek kız kardeşini öldürdü eniştesini ağır yaraladı.

TABANCAYLA KIZ KARDEŞİ VE ENİŞTESİNİ VURDU

Olay, bugün öğle saatlerinde merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Dövmekaya köyünde yaşayan M.R.K. (59) ile kız kardeşi Radiye Köse (56) ve eniştesi Muhlis Köse (63) arasında tartışma çıktı. Tabancayla ateş ederek kız kardeşi ve eniştesini yaralayan M.R.K, olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KIZ KARDEŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşlar tarafından hastaneye götürürken yolda sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralılardan Radiye Köse'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Muhlis Köse'nin tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...