Deprem bölgesinde berberlerden dayanışma örneği

- Güncelleme:
Deprem bölgesinde berberlerden dayanışma örneği

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta, hijyen konusunda büyük sıkıntı yaşayan depremzedeler, Sakarya Berberler Odasının organizasyonuyla bölgeye gelen gönüllü berberler tarafından tıraş ediliyor.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Depremzedeler tıraşın ekmek ve su kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu söylerken, gönüllü berberlerden Birol Dede “Meslektaşlarımıza sesleniyorum lütfen deprem bölgelerine gelin. Burada ciddi bir hijyen sorunu var” ifadelerini kullandı.

Hizmetten memnun olduklarını belirten CanerCeren isimli depremzede ise “Allah bu vatandaşlarımızdan razı olsun. Şu an bizim için en önemli şey bu. Çünkü banyo sorunumuz var. Bu yüzden saçlarımızı kısa tutmak zorundayız. Salgın hastalıklar için tedbir almamız gerek. Burada ne kadar berber olursa o kadar rahat ederiz” diye konuştu. Öte yandan depremzede kadınlar da bölgede suya ulaşamadıkları için seyyar kuaför salonlarının kurulmasını istiyor, aksi takdirde salgın hastalıkların başlayacağına dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...