Adana'da dehşet dolu anlar! Genç anne intihara kalkıştı, çocuklarının feryadı yürekleri dağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da dehşet dolu anlar! Genç anne intihara kalkıştı, çocuklarının feryadı yürekleri dağladı
GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana’da kimliği belirlenemeyen bir kadın, balkondaki demir korkuluklardan kendini sarkıtarak intihar etmek istedi. İşin en acı kısmıysa o anlarda çocukları da oradaydı. Korku ve dehşetin bir arada yaşandığı dakikalarda küçük çocuklar gözyaşları için hem annelerine yalvardılar hem de ayaklarına sarılarak engel olmaya çalıştılar.

 

Adana'da çekilen bir görüntü adeta yürekleri dağladı. Bir kadın intihar etmek istedi ve o anlarda çocukları da yanındaydı. Korku dolu anlarda çocukların feryatları duyanların yüreklerini dağladı. Merkez Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde bir kadın balkona çıkıp demir korkuluklardan sarkarak intihar etmek istedi.

Bu durumu gören yaşları 4 ila 12 olduğu tahmin edilen iki çocuğu annelerine kendisini atmaması için yalvarmaya başladı.

ANNELERİNİN BACAKLARINA SARILARAK ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR

Anne ise demir korkuluklardan sarkmaya devam etti. Bu arada çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.  Annelerinin ölmesinden korkarak gözyaşlarına boğulan çocuklar, kendisini atmaması için ayağına sarıldı. Genç kadın ise “Anne yeter” diyerek feryat etti. Daha sonra içeriden gelen bir kadın, genç kadını demir korkuluklardan çekip aldı.

Genç kadının daha önce de birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...