Siirt'ten kahreden haber: Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siirt'ten kahreden haber: Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit düştü

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu" sırasında şehit düştüğünü duyurdu.

Son dakika haberi: Siirt’in Pervari ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan (33) şehit düştü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, acı haberi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yerlikaya, mesajında “Milletimizin başı sağ olsun. Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’a Allah’tan rahmet; ailesine, Jandarma Genel Komutanlığımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun” dedi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1666546801409753089         

ŞEHİT ATEŞİ ÇANAKKALE'YE DÜŞTÜ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; şehit ateşinin düştüğü Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bulunan şehit Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Şehidimizin annesi Gülten Ceylan ve babası Bekir Ceylan'a acı haber askeri ve sivil yetkililer tarafından verildi. Yakınları ve vatandaşlar taziye ziyaretine geldi...

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Aydın Ceylan'ın cenazesi yarın memleketi Yenice ilçesinde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...