AB'den Şanlıurfa'ya 40 milyonluk hibe

AB'den Şanlıurfa'ya 40 milyonluk hibe

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eski Urfa olarak adlandırılan bölgede kullanılmak üzere, Avrupa Birliği'nden (AB) 40 milyon avroluk hibe alacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eski Urfa olarak adlandırılan bölgede kullanılmak üzere, Avrupa Birliği'nden (AB) 40 milyon avroluk hibe alacaklarını söyledi. nbsp;Başkan Fakıbaba, "Benden önce değerli arkadaşımız, başkanımız Ahmet Bey, Avrupa Birliği'nden hibe almıştı. Biz inşallah Haziran ayının 9'unda, 40 milyon avroluk Eski Urfa'da kullanılmak üzere hibe alıyoruz" dedi. nbsp;Fakıbaba, sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığımız başka projelerle Avrupa Birliği ile çok iyi çalışmalarımız oldu. İtfaiye binalarını yaptık, sosyal tesisleri yaptık ve ayrıca da inşallah bu sene veya 2014 yılının başlarında temelini atacağımız 40 milyon avroluk, yani ortalama 100 milyon liralık yine hibe alıyoruz. Avrupa Birliği'nin projelerimizde bizlere çok büyük desteği oldu. Onlara yürekten teşekkür ediyorum." nbsp;ŞANLIURFA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...