ABD'den de açıklama geldi

ABD'den de açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri

Suriye'nin düşürdüğü Türk jeti ile ilgili ABD Dışişleri, "Bu konuda Türkiye'nin konuşması daha doğru" açıklamasını yaptı.

Suriye'de düşen Türk jeti ile ilgili Türkiye ve Suriye'den resmi açıklamalar gelirken, ABD Dışişleri de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. nbsp;ABD Dışişleri Sözcü'sünden yapılan açıklamada, "Konu henüz NATO gündemine gelmedi, bu konuda Türkiye'nin konuşması daha doğru" dedi. nbsp;ABD Savunma Bakanlığı, "Talep olursa arama kurtarma çalışmalarına katılırız" açıklamasında bulundu.

NATO SÖZCÜSÜ: TÜRK TARAFI GİRİŞİMDE BULUNMADIKÇA BİR DEĞERLENDİRME YAPMAYACAĞIZ nbsp;

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının Suriye tarafından düşürülmesine ilişkin İHA'ya kısa bir açıklamada bulundu. nbsp;Sözcü Lungescu, "Türk tarafı konuyla ilgili girişimde bulunmadıkça, kendilerinin mevcut aşamada herhangi bir değerlendirme yapmayacaklarını ancak bölgedeki gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini" söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...