AB Bakanı Bozkır Macaristan'da

/ Kaynak: AA
AB Bakanı Bozkır Macaristan'da

GÜNDEM Haberleri  / AA

Orban tarafından kabul edilen Bozkır, Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Kotzias ile ikili görüşmeler yaptı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, enerji güvenliği konulu toplantıya katılmak üzere geldiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Başbakan Viktor Orban tarafından kabul edildi. Bozkır, dışişleri bakanları düzeyindeki enerji güvenliği toplantısı öncesi Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı İvitsa Daçiç ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ile birlikte Macaristan Başbakanı Orban tarafından kabul edildi.
Görüşmenin ardından Bakan Bozkır, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Kotzias ile ikili görüşmelerde bulundu.
Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, görüşmelerde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişi yapıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...