6 ay ömür biçen doktorları öldü, 35 senedir sağ ve sağlıklı

- Güncelleme:
6 ay ömür biçen doktorları öldü, 35 senedir sağ ve sağlıklı

GÜNDEM Haberleri

35 yıl önce skleroderma hastalığına yakalanan 55 yaşındaki Fatma Duman şifayı Türkiye Hastanesinde buldu.

Giresun’un Bulancak ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Fatma Duman, 35 yıl önce nadir görülen ‘skleroderma’ hastalığına yakalandı. Gittiği birçok hastanede doktorlar hastalığın tedavisinin mümkün olmadığını belirterek en fazla altı ay yaşayabileceğini ifade ettiler. Fatma Duman ise bu olumsuz görüşlere rağmen 35 yıldır hayatta. Daha da ilginci, kendisine en fazla altı ay yaşayabileceğini söyleyen doktorların hepsi bu zaman zarfında hayatlarını kaybetti.

6 ay ömür biçen doktorları öldü, 35 senedir sağ ve sağlıklı

Küçüklüğünden beri nefes darlığı, hâlsizlik ve kas ağrıları çektiğini ifade eden Duman,1996 yılında babası ölünce parasızlıktan tedaviye başlayamadıklarını, bir yakınının aracılığıyla gittiği Türkiye Hastanesinde yazılan ithal bir ilaçla hayata tutunduğunu söyledi. Duman “28 gün hastanede yattım. Bana ithal bir ilaç yazdılar. Bu ilaç sonrasında sağlığım her geçen gün iyiye gitti. Sonra memleketime döndüm. Şimdi Kovanlık beldesinde yatalak vaziyetteki anneme bakıyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...