49 depremzede TSK'nın uçağıyla İstanbul'a geldi

- Güncelleme:
49 depremzede TSK'nın uçağıyla İstanbul'a geldi

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan 49 depremzede ve refakatçileri TSK'ya ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi.

Adana'dan kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçak deprem nedeniyle enkaz altından yaralı olarak kurtarılan 49 depremzede ve 25 refakatçiyi İstanbul Atatürk Havalimanı'na getirdi. Yaralılar burada hazırda bekleyen ambulanslarla tedavi altına alınmak üzere çevre hastanelere kaldırıldı.

49 depremzede TSK'nın uçağıyla İstanbul'a geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait C-135 askeri nakliye uçağı ile saat 04.00 sıralarında depremzede ve refakatçileri havalimanında bekleyen 112 ekiplerine teslim etti. Yaralıları uçaktan alan sağlık ekipleri tedavi için çeşitli hastanelere kaldırdı.

49 depremzede TSK'nın uçağıyla İstanbul'a geldi

MEHMETÇİK MİLLETİN YANINDA

Adana’da deprem bölgesindeki enkaz altından kurtarma çalışmalarını tüm gücüyle sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri bir yandan da tahliye işlerini aralıksız devam ettiriyor. Adana’daki enkaz altından kurtarılan 49 yaralı depremzede ve 25 refakatçi Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri uçakla Atatürk Havalimanı’na getirildi. Yaralılar burada hazırda bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Askerler yaralıların uçaktan indirilip ambulansa bindirilmesi anında sağlık ekiplerine yardım etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...