44 saat sonra gelen inanılmaz kurtuluş!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı Kartal Grup Amirliği Ekipleri Hatay Defne Mahallesi’ndeki enkazda 2 yaşındaki Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardı. Enkaz altında susayan bebeğe şişenin kapağıyla su verilirken, minik Muhammed'in sevimli herkese moral oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7'lik  deprem tam 10 ili yıkıp geçti, şiddetli deprem Türkiye sınırlarını aşıp Suriye'de de ölümlere neden oldu. Yüreğimizi yakan afette can kaybı ve yaralı sayısı enkazlara ulaşıldıkça artarken, o enkazlardan umudun ismi olan binlerce kişiye de ulaşıldı. 

44 SAAT DAYANDI

İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı Kartal Grup Amirliği Ekipleri de Hatay Defne Mahallesi’ndeki enkaz çalışmalarında 2 yaşındaki Muhammed bebeğe tam 44 saat sonra sağ olarak ulaştılar.

Enkaz altında susayan bebeğe şişenin kapağıyla su veren ekipler, gülücükler saçan minik Muhammed'i' sağlık ekiplerine teslim etti.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...