15 yaşındaki genç kızın gittiği ahırda feci ölümü! Çığlıklarıyla ailesi uyandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
15 yaşındaki genç kızın gittiği ahırda feci ölümü! Çığlıklarıyla ailesi uyandı
GÜNDEM Haberleri

Adana'da ailesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki genç kızın süt sağmak için gittiği ahır sonu oldu. Ahırda ablasının lambayı açmasını söylemesi üzerine genç kız elektrik akımına kapıldı ve çığlık çığlığa can verdi. 15 yaşındaki genç kız doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

Lise öğrencisi Nursel Momyak hem okuyor hem de ev işlerinde ailesine yardımcı oluyordu. Saat 06.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Güzel Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayda  süt sağmak için ablası Perinaz İpek (33) ile birlikte bahçedeki ahıra inen 15 yaşındaki Nurselin ablası, Nursel’den uzatma kablosuna bağlı lambayı açmasını istedi. 

GENÇ KIZIN ÇIĞLIKLARINA UYANDILAR

Lambayı eline alıp açmaya çalışan kız akıma kapıldı. Ablasının kabloyu prizden çekmesiyle kız çocuğu yere yığıldı. İpek’in çığlıklarına uyanan ev sakinleri, yerde hareketsiz yatan Nursel’i otomobille Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan Nursel Momyak, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

'ÇOK İYİ BİR ÖĞRENCİYDİ'

Nursel Momyak’ın yengesi, “Sabaha karşı ablasıyla birlikte süt sağmak için inmiş. Lambayı açarken akıma kapılmış. Ablası da kurtarmak için tutmuş ama hemen uzatma kablosunu prizden çekmiş. Kurtaramadılar. Bugün okulda sınavı vardı. Gece boyunca ders çalışmıştı. Çok iyi bir öğrenciydi” diye konuştu.

Nursel Momyak’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...