1 Lira'lık tava, izdihama neden oldu

/ Kaynak: İHA
1 Lira'lık tava, izdihama neden oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kırıkkale'de bir mağazanın, Kadir gecesi dolayısıyla değeri 10 TL olan tavayı 1 TL'ye satışa çıkarması izdihama neden oldu.

Kırıkkale'de bir mağazanın, Kadir gecesi dolayısıyla değeri 10 TL olan tavayı 1 TL'ye satışa çıkarması izdihama neden oldu. nbsp;Kadir gecesi dolayısıyla özel bir indirim yapacakları ilan eden Cam Dünyası isimli bir mağaza, bu sabah indirimi uygulamaya başlayınca mağaza önünde uzun kuyrukla karşılaştı. Satışın başlamasıyla birlikte çoğunluğu tavadan oluşan bin 500 adet ürün yaklaşık 1 saat içinde tükendi. Müşterilerin tavalardan alabilmek için zaman zaman izdihama neden olmasıyla mağazanın tezgahtarları zor anlar yaşadı birçok cam ürün ise kırıldı. Amaçlarının kar etmek olmadığını dile getiren mağaza sahibi Yaşar Ayyıldız, "Kadir Gecesi münasebeti ile 10 TL olan tav, kase, cezve gibi ürünleri 1 TL yaptık. Asıl amacımız kar etmek halkımızın bu ürünlerden istifade etmesini sağlamaktır. Bu kampanyayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdik. Halkımızın indirime yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...