Narkotik köpeği koklamaktan perişan oldu: Kiralık araçlardan kilo kilo uyuşturucu çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
 Narkotik köpeği koklamaktan perişan oldu: Kiralık araçlardan kilo kilo uyuşturucu çıktı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de uyuşturucu tacirleri yol üzerinde yakayı ele verdi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 şahsın doğu bölgesindeki illerden ayrı olarak kiraladıkları 2 araçla yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilisini aldı ve harekete geçti. Uygulama noktasında durdurulan araçta o kadar çok uyuşturucu çıktı ki arama yapan Narkotik köpeği koklamaktan bir hal oldu.

Türkiye'nin uyuşturucu ve tacirleri ile mücadelesi devam ederken uyuşturucu alanlara da satışını yapanlara da hatta kaynaklarına da hiçbirine geçit verilmeden operasyonlarla yakalanıyorlar. Kayseri'de ekipler doğu illerinde ayrı ayrı kiralanmış araçlarda kilo kilo uyuşturucu getirileceği bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, uygulama yaptı.

NARKOTİK KÖPEĞİ 22 KİLO UYUŞTURUCU KOKLAMAKTAN YORULDU

Takibe alınıp kent girişindeki uygulama noktasında durdurulan araçlardan sürücüler indirildi ve narkotik köpeği eşliğinde aramaya başlandı. Araçlarda o kadar çok uyuşturucu maddesi vardı ki Narkotik dedektör köpeği koklamaktan yoruldu. Bununla birlikte tam aramada 22 kilo 750 gram esrar ele geçirildi.

TABANCA VE SENTETİK UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda gözaltına alınan E.A. ve F.T'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Kent merkezinde farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda da 120 gram sentetik uyuşturucu, 3 hap ve tabanca bulundu, 4 şüpheli yakalandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...