Ziegler'den mesaj!

Ziegler'den mesaj!

FUTBOL Haberleri

Bir dönem F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen İsviçreli oyuncu, "Beşiktaş'ın benimle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor. Önceliğim Beşiktaş" dedi.

Geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de kiralık olarak oynayan, derbilerdeki performansıyla da sarı-lacivertli taraftarların gönlünde yer eden Reto Ziegler, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini resmen açıkladı. Juventus'un bu sezon da Lokomotiv Moskova'ya kiralık olarak gönderdiği İsviçreli oyuncu Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Şu an için kesin bir şey söyleyemem; ancak çözüm için bir umut var. Beşiktaş benimle ilgileniyor ve bu seçenek benim için gerçekten iyi. Benim önceliğim beni gerçekten isteyen ve bana ihtiyaç duyan kulüptür. Benim için mücadele eden kulüp, benim önceliğimdir" dedi.


VOLKAN ŞEN İÇİN PAZARLIK nbsp;
Son günler itibariyle Fenerbahçe'yle çok fazla bağlantısı olmadığını dile getiren İsviçreli milli futbolcu, "Bu normal, Fenerbahçe'nin yerli bir sol bek oyuncusu var. Bana ihtiyaç nbsp;gözükmüyor" şeklinde konuştu. Öte yandan Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Ziegler konusunda hâli hazırda bir çalışmaları olmadığını açıkladı. Bu arada Teknik Direktör Samet Aybaba'nın takımında görmek istediği Trabzonsporlu Volkan Şen için iki kulüp yöneticilerinin yakında bir araya geleceği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, bu oyuncunun bonservisinde indirim yapılması için Başkan Sadri Şener'den talepte bulunacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...