Burak, gerçek Aslan

Burak, gerçek Aslan

FUTBOL Haberleri

Kariyerinde 7 ayrı kulüpte oynayan Galatasaray'ın gol makinesinin, sadece Fenerbahçe forması altında golü yok.

Galatasaray'ın derbideki en büyük kozu olan Burak Yılmaz, tam bir "Aslan" çıktı. Bugüne kadar profesyonel futbol kariyerinde Milli Takım ile birlikte 8 ayrı formayı giyen ve rakip fileleri 121 defa havalandıran Burak Yılmaz'ın, yalnızca Fenerbahçe forması ile golü yok. Tam 7 ayrı kulüpte forma giyen ve golcü kimliğini her takımda sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, sadece 2008-2009 sezonunda 16 maçta giydiği Fenerbahçe forması altında gol atma başarısı gösteremedi. Pazar günkü derbide Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye karşı ilk defa mücadele edecek olan Burak, Süper Kupa finalinde cezası sebebiyle oynayamamıştı.


FENER'E 4 GOLÜ VAR
Bugüne kadar Fenerbahçe ağlarını nbsp;4 defa sarsan Burak, bu gollerin 3'ünü Trabzonspor, 1'ini de Vestel Manisaspor forması giydiği dönemde kaydetmişti. Burak 2009-2010 sezonunda Trabzonspor'da oynarken, ligin son haftasında Kadıköy'deki maçta attığı golle, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ederek, Bursaspor'un ligin 5. şampiyonu olmasını sağlamıştı. Burak, Fenerbahçe derbisinde bir defa daha gol atma başarısı gösterme adına fazla mesai yapıyor. Özellikle bu sezon birbirinden şık kafa golleri atan Burak, Amerikalı performans uzmanı Scott Piri ile özel antrenmanlar yaparak, bu özelliğini daha da geliştiriyor. nbsp;


BURAK'IN GOLLERİ
TAKIMMAÇGOL
Galatasaray1915
Trabzonspor9358
Eskişehirspor172
Fenerbahçe16-
Beşiktaş537
Manisaspor189
Antalyaspor7318

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...