Ünal Aysal, 'sonuna kadar Arda'

Ünal Aysal, 'sonuna kadar Arda'

FUTBOL Haberleri

Atletico Madrid'in milli oyuncuyu satmak istemediğini söyleyen Aysal, 'Bu transferi kurcalamamızı rica ettiler ama biraz daha kurcalamam gerekiyor' dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda Turan'a sarı-kırmızılı formayı yeniden giydirmek konusunda ısrarcı. HCL ile yapılan sponsorluk anlaşmasında soruları cevaplandıran Aysal, yıldız futbolcu için Atletico Madrid'le görüştüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Arda Türkiye'de çok sevilen bir oyuncu. Arda'nın dönüşü olacaksa da G.Saray'a olacaktır. Atletico Madrid bu konuda çok hassas. Bu transferi fazla kurcalamamızı rica ettiler. Her gün bu soru sorulduğuna göre kurcalamam gerekecek. Biraz daha bekleyelim." Aysal, Bayern Münih'in genç yıldızı Emre Can için de yoğun bir çaba harcadıklarını dile getirerek, "Kiralık olarak değil, bonservisi ile birlikte transfer etmek istiyoruz" dedi.
DENEME TAHTASI DEĞİLİZ
Gençleştirme operasyonu yapmak zorunda olduklarını söyleyen Aysal, "Genç oyuncuların pişmeleri için kiralanması benim tercih ettiğim bir durum değil. G.Saray deneme tahtası değil, G.Saray bir kültür merkezi. Bu nedenle ben kiralamadan yana değilim. Emre Can için de bonservisi ile birlikte alınması konusunda görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu. G.Saray'daki kurumsallaşmanın 1-1.5 yıl içerisinde tamamlanacağını dile getiren Aysal, yabancı oyuncular için gerekirse yurt dışındaki hukuki kademeleri zorlayacaklarını ifade etti. Ünal Aysal, Beşiktaş ile sahalarını paylaşmaları konusunda tüzük gereği genel kurul kararı gerektiğini, Fikret Orman'ın da bu yüzden teklifi geri çektiğini açıkladı.


1.5 milyon dolarlık imza
G.Saray, Hindistan merkezli HCL ME Tablet ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde futbol takımının şortunda ve Erkek Voleybol Takımı oyuncularının kollarında ME Tablet reklamı yer alacak. HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, G.Saray ile yaptıkları anlaşmanın bedelinin 1,5 milyon dolardan fazla olduğunu açıkladı. Törende Nagarajan, G.Saraylı taraftarlar için özel olarak üretilen 1905 adet ME Tablet 1905 serisindeki "1" numaralı tableti Ünal Aysal'a, "1905" numaralı tableti de Lutfi Arıboğan'a hediye etti. nbsp;



Aslan'a durmak yok
Napoli ile oynadığı hazırlık maçının ardından 2. etap kamp çalışmalarını tamamlayan G.Saray, bir günlük iznin ardından dün Florya'da bir antrenman gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan çalışmada pas egzersizlerinin ardından futbolcular iki grup halinde yarım sahada çift kale yaptı.



"Arsenal'e hâlâ aşığım"
nbsp;Eboue, eski takımı Arsenal'i unutamadı. Emirates Cup'ta eski takımına karşı mücadele etmeyi sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Fildişili, "G.Saray'ın oyuncusuyum ama hâlâ Arsenal'e aşığım, her maçını izliyorum, bütün haberleri takip ediyorum. Sagna ve Diaby ile sürekli konuşuyorum" dedi.


Arıboğan'dan Fener'e cevap
nbsp;G.Saray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, F.Bahçe'nin "Bir kulübün maaşlı elemanı" benzetmesine cevap verdi. Arıboğan, "Türk sporunu küçümsedikleri maaşlı profesyoneller kurtaracaktır. Bu konuyu ana mecrasından çıkarmak için yürütülen bir iletişim politikasıdır" diye konuştu.



Sneijder'e milli şok!
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Wesley Sneijder'i Portekiz ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna almadı. F.Bahçeli Dirk Kuyt'u aday kadroya davet eden Van Gaal, kısa bir süre önce Sneijder'in kaptanlığını nbsp;
elinden almış ve "Bu formuyla oynayamaz" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...