Sen çok yaşa Enner paşa! Kasımpaşa'yı adeta tek başına yıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sen çok yaşa Enner paşa! Kasımpaşa'yı adeta tek başına yıktı

FUTBOL Haberleri

Paşa, Fall ile öne geçse de sonrasında Kadıköy’de Enner Valencia şov vardı. Süper yıldız biri penaltıdan dört golle geceye damgasını vurdu. (Valencia ligde bu sezon 19 gol, 4 asiste imza attı) Son sözü Batshuayi söyledi.

Buz gibi havada tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar ısıtıyordu Saracoğlu Stadı’nı… Fenerbahçe haftalardır kötü oynuyor, sallan yuvarlan gidiyordu da sarı laciverte gönül verenler şampiyonluğa futbolculardan daha fazla inanırcasına desteğini bir an olsun çekmiyordu takımdan. İlk yarıdaki maçta yarım düzine gol yiyen Kasımpaşa karşısında Kadıköy’de patlama bekliyordu artık tribünler. Ama Jorge Jesus’un Zajclı, Ardalı ümit veren kadrosu da takımın üzerindeki ölü toprağını atmayı başarmıyordu.

VALENCIA SAHNE ALINCA

Maçın ilk yarım saati yine kan kustu Fenerbahçe. Tribünlerin çılgın desteğine rağmen beklenen gol gelmek bilmiyor aksine bir de Kasımpaşa’ya pozisyon veriliyordu. Konuk ekip, ev sahibinin kafa karışıklığını iyi değerlendirdi ve Fall 8’de yokladığı kaleyi 24’te yıktı: 1-0. Zaten soğuk olan hava buz kesti bir anda. Derken Valencia çıktı sahneye. Ekvadorlu, 35’te kendi kazandırdığı penaltıda direğe nişanladığı topu dönüşünde ağlara yolladı. Atış kalecinin çizgi ihlali sebebiyle tekrarlandığında Valencia hata yapmadı: 1-1.

FENER GAZA BASTI

Kasımpaşa’nın gardı düşmüştü bir kere. 39’da Ferdi’nin sağdan ortasına uzak direk tarafından mükemmel vuran yine Valencia oldu: 2-1. Fenerbahçe ikinci yarıda hız kesmek bir yana gaza bastı âdeta. Oyunu rakip yarı alana yıkan sarı lacivertlilerde Arda Güler şov yaparken, Valencia gol açlığını bastırmakta zorlanıyordu. 52’de Arda’nın mükemmel aşırtması üst direkten dönerken Valencia takipçiliğini konuşturdu: 3-1. 69’da Batshuayi’nin direkte patlayan vuruşunu tamamlayan da Valencia oldu: 4-1. Son sözü 90+2’de Batshuayi söyledi: 5-1. 

Sen çok yaşa Enner paşa! Kasımpaşa'yı adeta tek başına yıktı

ARDA GÜLER: MAÇIN ADAMI ENNER

Arda Güler dün nihayet on birdeydi. Özellikle Valencia’nın üçüncü golünde direkten dönen vuruşuyla parıldayan genç yıldız, “Kazanmak çok önemliydi. Tüm takım olarak çok çalıştık ama Enner Valencia’nın hakkını vermek lazım. Maçın oyuncusu oydu” ifadelerini kullandı.

BATSMAN'DAN İLGİNÇ BENZETME

Dün kapanış golünü atan Michy Batshuayi, “Bir santrfor için gol atmak çok mutluluk verici bir şey. Santrforun vitamini gibidir. Enner’in ve benim gol atmamız pozitif bir durum oluşturdu. Takımımıza yardım etmek için goller atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

VALENCIA: BİR GÜN ÖNCE AİLEMLE BU KONUYU KONUŞMUŞTUM

Gecenin adamı Enner Valencia maçın ardından ilginç bir itirafta bulundu. “Kariyerimde ilk defa bir maçta 4 gol attım” diyen Ekvadorlu yıldız, “İşin komiği maçtan bir gün önce eşimle ve çocuklarımla konuşuyordum. Hiçbir maçta 4 gol atmadığımı konuşuyorduk” sözlerini kullandı.

Yayıncı kuruluş muhabirinin, “Hiçbir maçta 5 gol atamadığını da ailenle konuşacak mısın?” sorusuna gülmekten karşılık vermekte zorlanan Valencia, 2011’de Alex de Souza’nın Ankaragücü maçında attığı 5 golün ardından Fenerbahçe formasıyla bir maçta en fazla gol atan (4) futbolcu oldu. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...