Reçete Kurtuluş

Reçete Kurtuluş

FUTBOL Haberleri

Şenol Güneş'in telefonla da görüştüğü Serdar Kurtuluş, "Benden yana bir problem yok, yönetimle anlaşın, geleyim" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor'un liberosu Serdar Kurtuluş'un transferinde ısrarını sürdürüyor. Güneş'in futbolcuyu bizzat arayarak 'Seni kulübümde görmek istiyorum" demesi üzerine Serdar'ın, "Hocam, benden yana bir problem çıkmaz. Ancak kulüp yönetimi ile anlaşmanız gerekiyor" diye cevap verdiği öğrenildi. Bordo-mavili kulüp, bu transfer için takas artı bir miktar da para öneriyor. Bu transfer gerçekleşirse, genç libero Trabzonspor'un Belek'teki kampına katılacak.


GİRAY KORKUTTU
Kamp çalışmaları sırasında rahatsızlanan Giray Kaçar, göğüs ağrısı şikayeti ile Başkent Üniversitesi Antalya Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan kardiyoloji bölümüne sevk edilen Giray'ın göğüs filmi çekildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Giray 1 saat hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Öte yandan, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolculara dün sabah saatlerinde Gloria Oteli'nin futbol sahasında yağmur altında yılın son idmanı yaptırarak serbest bıraktı. Futbolcular geceyi hep birlikte eğlenerek geçirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...