Dany: Ujfalusi'nin sakatlığı yolumu açtı

Dany: Ujfalusi'nin sakatlığı yolumu açtı

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Dany, Galatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda Ujfalusi'nin sakatlanmasının kendisi için bir şans olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Dany, Galatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda Ujfalusi'nin sakatlanmasının kendisi için bir şans olduğunu söyledi. 9 çocuklu, sporcu bir ailenin en küçüğü olduğunu, uzun yıllar karateyle ilgilendiğini ve atletlerle sürekli antrenman yaptığını söyleyen Dany, röportajında şunları söyledi: "Çok zor bir kariyerim oldu. Fransa'da doğdum, çok küçük yaşta Kamerun'a döndük. Sonra yine Fransa. Alt seviyelerde futbol oynamak zorunda kaldım. Galatasaray'da oynamak benim için hayattan alınan bir rövanş..."


EBOUE BENİM ÖZ AĞABEYİM
"Galatasaray'a imza atmaya geldiğimde Fatih Terim bana hemen o gün,'Eğer buradaysan iyi bir oyuncusun demektir' dedi ve bu beni çok etkiledi... Ujfalusi'nin sakatlığı bana bir şans getirdi. Ujfalusi olsaydı takıma bu kadar hızlı girer miydim bilmiyorum. Ama şans ayağınıza geldiğinde onu kullanmayı da bilmek lazım, ben kullandığımı düşünüyorum... Eboue benim için bir takım arkadaşı değil, öz ağabeyim o... Schalke çok iyi kura. Daha da önemlisi ilk maç bizim sahamızda. Top bizde şu anda, ilk maçta bitirmeliyiz işi..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...