PFDK ceza yağdırdı! Aslan'a ağır fatura

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PFDK ceza yağdırdı! Aslan'a ağır fatura
FUTBOL Haberleri

Direkt kırmızı gören Abdülkerim’e 2 maç geldi. Tecrübeli savunmacı Beşiktaş derbisinde yok. Timur’a 21 gün hak mahrumiyeti, Okan Buruk ve kulübe para cezaları kesildi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

PFDK, 2-2 sona eren Alanyaspor maçının ardından Galatasaray’a ağır fatura çıkardı. Maçta direkt kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakçı’ya 2 maç men, yönetici Erden Timur’a 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL, Okan Buruk’a 52, kulübe de 256 bin lira para cezası kesildi. Maçta ‘bariz gol şansını önleme’ sebebiyle kırmızı kart gören ve otomatik bir maç ceza alan Sacha Boey ise PFDK’ya sevk edilmemişti. Abdülkerim, Karagümrük’ün yanı sıra Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyecek.

HERKES İŞİNE BAKSIN

Teknik direktör Okan Buruk, ceza furyasının altında takımını Karagümrük maçına konsantre etmeye çalışıyor. Oyuncuların sık sık “Hocam bize kazandırmıyorlar, hakkımızı yiyorlar” serzenişleri karşısında dün bir toplantı yapan Buruk takım olarak sahaya odaklanmaları gerektiğini anlatırken “Bizim işimiz sahada. Bunun dışındaki bütün konularla yönetimimiz aslanlar gibi mücadele ediyor. Biz de üstümüze düşeni yapıp sonuna kadar sahada savaşacağız” ifadelerini kullandı.

YUSUF DEMİR SAKATLANDI

Galatasaray, Karagümrük hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamladı. İdmanda bir pozisyonda ayağı çime takılan ve sol üst ön adale grubunda ağrı hisseden Yusuf Demir’de zorlanma tespit edildi. Genç oyuncunun tedavisine başlandı.  

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...