Orman: Kavgayı da biliriz

Orman: Kavgayı da biliriz

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Başkanı, "Bizim attığımız barış adımını baltalamak isteyenler var. Kavga etmesini de bilirim ama ben zoru seçtim" dedi.

Beşiktaş ile Bursaspor arasında yıllardır süregelen gerginliğin sona ermesi için geçtiğimiz günlerde Bursa'da bir dizi temaslarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu iyi niyetli girişimi her iki tarafta da baltalamak isteyenler olduğunu söyledi. "Bizi bu davranışımız sonrası tenkit etmeye çalışanlar var. Bunların bir bölümü de maalesef kendi içimizden kişiler" diyen Orman, "Ben göreve geldiğimde Beşiktaş için tertemiz bir sayfa açacağımızı söyledim, Beşiktaş ile Bursaspor taraftarı arasında yaşanan bu çirkinlikler sadece iki camianın değil Türk sporunun da sorunu" diye konuştu. nbsp;

SUÇU KABULLENMEK DEĞİL
Barış adına yaptığı çabaları, "suçu kabullenmek" olarak görenlerin olduğunu belirten Orman, "Bu hareketlerimizi yanlış yerlere çekiyorlar. Sakın kimse attığımız adımlardan ötürü suçu kabul ettiğimiz anlamını çıkarmasın. Beşiktaş tertemiz bir camiadır ve kimse kendi çıkarları için bize leke süremez" dedi. Hiçbir zaman mücadeleden kaçan birisi olmadığını da sözlerine ekleyen Orman, "Sakin biri olarak gözüksem de kavga etmesini de iyi bilirim. Kavga etmek işin en kolayı ama biz zor olanı seçip barış adımları attık " ifadelerini kullandı. Öte yandan Fransız basını Beşiktaş'ın peşinde olduğu iddia edilen Jimmy Briand'ın transfer teklifini reddettiğini duyurdu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...