2 milyonluk rötar

2 milyonluk rötar

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Hollandalı yıldızın İnter'den istediği 2 milyon euroyu tahsil etmesi durumunda sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.

G.Saray'da transferi yılan hikâyesine dönen Wesley Sneijder'in 2 milyon euro yüzünden sarı-kırmızılı kulübü beklettiği ortaya çıktı. G.Saray Erkek Voleybol takımı ile Lugano maçı için İtalya'ya giden, Başkan Ünal Aysal'ın danışmanlığının yanı sıra kulüpte Sportif Koordinatör olarak da görev yapan Bülent Tulun, Hollandalı yıldızın transferiyle ilgili bir endişelerinin olmadığını söyledi. Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün açıkladığı gibi Sneijder'in bonservisi için İnter'le 7.5 milyon euroya anlaştıklarını dile getiren Tulun, "Sneijder ile bizzat görüştüm. Oyuncu ile G.Saray arasında bir problem yok. Biz bütün yükümlülüklerimizi yerine getirdik ve kendilerine bildirdik. Problem İnter ile Sneijder arasında" dedi.

BAŞKA BİR YERE GİDEMEZ
Hollandalı yıldızın imaj hakları dolayısıyla İnter'den 2 milyon euro talep ettiğini ve İtalyan kulübünün de buna yanaşmadığını ifade eden Bülent Tulun, "Bu problem çözülürse Sneijder G.Saray'a gelecek. İnter'le yaptığımız protokol var. 5 Şubat'a kadar Sneijder'in başka bir takıma transfer olma şansı yok" diyerek 28 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğunu söyledi. Bu arada yönetici Semih Haznedaroğlu, "Başkan Sneijder konusunda büyük fedakârlık yaptı. Sneijder gelmek istiyorsa 1-2 gün içinde cevap vermeli. Sneijder'le ilgili sürecin uzaması takımımıza da zarar verir. Bu durum Sneijder'e yarayabilir ama G.Saray'a yararlı olmaz. G.Saray da fazla beklemez" nbsp;diye konuştu.

Moratti: nbsp;Biz de bekliyoruz
Inter Başkanı Massimo Moratti, Galatasaray ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Kulüpler olarak hiçbir problemimiz yok. Sneijder'in kararını öğrenmeden resmi olarak bir şey söyleyemem. nbsp;
Şu aşamadan sonra, biz de Sneijder'in ne karar vereceğini bekliyoruz" açıklaması yaptı.

Aysal: Alternatif var!
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ü makamında ziyaret eden G.Saray Başkanı Ünal Aysal, "Sneijder olmazsa başkası olacak, alternatifimiz var. Kendisine bir süre verdik. Sürenin dolmasını bekliyoruz. Diğer seçenekleri de var. Şu an onları da düşünüyor" dedi. nbsp;Aysal Öztürk'e Galatasaray tarihini anlatan bir ansiklopedi hediye etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...