Kartal, Sezer'i bekliyor

Kartal, Sezer'i bekliyor

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, F.Bahçe'de bölgesine yapılacak transferler sebebiyle mutsuz olduğunu söyleyen Sezer Öztürk'ün peşine düştü...

Dentinho'yu transfer ederek forvete takviye yapan Beşiktaş, şimdi de gözünü F.Bahçe'nin genç yıldızı Sezer Öztürk'e dikti. Sarı-lacivertli takımda yeteri kadar süre alamayan ve yakın çevresine bölgesine yapılacak takviyeler sebebiyle mutsuz olduğunu söyleyen Sezer için nabız yoklayan Beşiktaşlı yöneticiler "olur" cevabı aldı. Manuel Fernandes'in yokluğunda zorlandıklarını belirten Teknik Direktör Samet Aybaba da, yönetime Sezer Öztürk'ün alınması yönünde rapor verdi. Genç oyuncu, F.Bahçe Yönetimi ile görüşüp gitmek için izin isteyecek.

BURAK KAPLAN 3. LİGE GİTTİ
Beşiktaş'ın geçen sezon Bayer Leverkusen'den transfer ettiği gurbetçi futbolcu Burak Kaplan tekrar Almanya'ya dönüyor. Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal'in toplam 6 maçta şans tanıdığı Burak, yeni sezonda da tıpkı Tanju Kayhan gibi Teknik Direktör Samet Aybaba'nın planları arasında yer alamamıştı. Alman 3. Lig takımı SV Babelsberg resmi internet sitesinden transferin bittiğini duyururken, kulübün CEO'su Klaus Brüggemann, transferden dolayı mutlu olduklarını belirtti ve düşük maliyetle tecrübeli oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade etti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...