Aysal: Devler ligi karşılıyor

Aysal: Devler ligi karşılıyor

FUTBOL Haberleri

Sneijder ve Drogba'yla "çilek" sözünü tuttuğunu söyleyen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, transferin maliyeti için yapılan eleştirilere ise "Abartıldığı kadar mali külfeti yok" dedi.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, altyapı modeli bakmak için gittiği Hamburg'da önemli açıklamalar yaptı. Transferde ihtiyaçları olan oyuncuları aldıklarını dile getiren Aysal, "Çok iyi oyuncular transfer ettik. Ama G.Saray da çok büyük bir kulüp, zaten başkası da yakışmazdı. Drogba ile tek temas eden kulüp biz değildik. Drogba'nın bizi tercih etmesinde İstanbul, Türkiye Ligi ve G.Saray'ın çekiciliği etkili oldu. Afrika Kupası sonrası 12 Şubat'ta aramızda olacak. Drogba ve Sneijder'in transferleri abartıldığı kadar mali külfet getirmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı yakalarsak zaten almış olduğumuz bedeller bu oyuncuların paralarını çok rahat bir biçimde ödüyor. Bu transferler bir yatırım olarak düşünülmeli, harcama olarak değil" diye konuştu.


ARA TRANSFERİ KAPATTIK
Yeni transfer yapacakları iddialarına da açıklık getiren Aysal, "Hocamız bu ara dönemde başka transfere ihtiyacı olmadığını söyledi. Başka bir transfer yapmayacağız" dedi. Jose Mourinho'nun G.Saray'ın teknik direktörü olacağıyla ilgili çıkan haberleri yalanlayan Aysal, "Gülüp geçiyorum. Biz hocamızdan gayet memnunuz. Uzun süre hep beraber çalışmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. G.Saray'ın 2000'li yıllarda Avrupa'daki başarılarını tekrar yakalamayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Aysal, "Zihnen ve fiziken her türlü çalışmalar yapıyoruz. Hem yönetim hem de teknik ekip olarak paralellik içinde çalışıyoruz. Şu anda başarılı olmamamız için bir sebep yok" ifadelerini kullandı. Aysal, gurbetçilere de seslenerek, "Schalke maçına herkesi bekliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...