Kartal kimliğini kaybetti! Beşiktaş yarışa havlu atıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kartal kimliğini kaybetti! Beşiktaş yarışa havlu atıyor

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş’ın 7 maçlık yenilmezlik serisini Saiz’in vuruşu bitirdi. İlginç şekilde N’Koudou’nun formasında Beşiktaş arması yoktu. Bu fotoğraf sahada olmayan Kartal’ın acı bir özeti gibiydi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Zemin demeye bin şahit istenen engebeli arazide oynanan maçta futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Plaj futbolunu andırsa da mücadele gücü ve tempo yüksekti. Beşiktaş’taki eksikler ve Gedson’un cezası sebebiyle kurgu farklıydı. Şenol Güneş ciddi efor istenen maçta fizik gücü az olan Dele Alli’yi sona sakladı. Sağ kanatta forma giyen Tayfur ve ön liberoda görev yapan Necip Uysal’ın ise katkısı çok azdı.

KALEYİ BULAMADI

Sivasspor ilk düdükle birlikte başladığı taciz atışlarından sonra golü buldu. Yiğidolar’ın yeni transferlerinden Saiz golü atarken, Caicedo da sakatlanıp çıkana kadar çok etkiliydi. Beşiktaş kaleye isabetli şut çekmeden maçı tamamladı ve sezonun en kötü istatiğini yaptı. İkinci yarıda kurtarıcı olarak oyuna giren isimler Umut Meraş ve Muleka olunca Beşiktaş’ın oyununda bir değişiklik yaşanmadı.

ABOU BİTKİN

Alanyaspor maçında dökülen Aboubakar yine bitkin gözükerek şaşırttı. Güneş’in fazla altenatifi bulunmadığından Amir hücum arkasında oynamak zorunda kaldı. Son bölümde bir değişiklik yaparlar umuduyla Dele Alli ve Kerem Atakan girdi oyuna. Kaleci Mert Günok haftalardır olduğu gibi son bölümde yine karşı karşıya pozisyonda gole izin vermedi ve Beşiktaş adına farkı önledi.

ŞENOL GÜNEŞ: TAKIM OLAMADIK

Maçın ardından moralsiz olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Taç atışından yediğimiz gol, takımı paniğe soktu” vurgusu yaparken, “Aboubakar’ın daha iyi oyuncu olduğunu biliyoruz. Bazı oyuncular kendi seviyelerinin altında oynadı” dedi.

Hoca, “Hedefimiz bir takım oluşturmaktı ama bunu maalesef oluşturamadık. İki maçtaki beş puan kaybı kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık. Bu bir gerçek. Yapılacak tek şey bu takımı ayakta tutup, her maça final havasında çıkmak. Teslim olmayız” ifadelerini kullandı. Güneş, taraftarın istifa çağrısı için de, “Kazansaydık olmayacaktı, sağlıklı bir durum değil” yorumu yaptı.

Kartal kimliğini kaybetti! Beşiktaş yarışa havlu atıyor

111 GÜN SONRA SAHADA! HOŞ GELDİN GHEZZAL

Beşiktaş’ın sakatlığını atlatan yıldızı Rachid Ghezzal formasına kavuştu. Ameliyat olduğu için dört aydır sahalardan uzak kalan Cezayirli dün 89. dakikada oyuna girdi. Tecrübeli oyuncu uzatmalarla birlikte 9 dakikada varlık gösteremedi.

MERT GÜNOK’TAN ELEŞTİRİ: MÜCADELE ETMEDİK

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok, “Yenilgiden sonra konuşmak zor. Çok uzun top yaptık. Pas yapmamız gerekirdi ama zemin müsaade etmedi. İkinci topları almamız gerekiyordu. Gerekli mücadeleyi veremedik. Pozisyon da bulamadık” dedi.

ÇALIMBAY MEMNUN

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Zor bir maçtı. Mükemmel bir kadroya sahip çok iyi bir takımla oynadık. Takımım hiç hata yapmadı. Güzel gol attık ve disiplinli oynadık. Bizim kupada, Avrupa’da hedeflerimiz var” şeklinde konuştu.

MASUAKU CEZALI! ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YOK

Siyah beyazlılarda karşılaşma öncesi ceza sınırında bulunan Arthur Masuaku sarı kart gördü. Son haftalardaki formuyla dikkat çeken tecrübeli oyuncu gelecek hafta cuma günü Beşiktaş’ın sahasında oynayacağı Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...