Ali Koç açıkladı: 11'e 3 oyla lige devam

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç açıkladı: 11'e 3 oyla lige devam

FUTBOL Haberleri

“Biz başkaları gibi yalandan adalet istemiyoruz” diyen Başkan Koç “Şu anda bir maçı konuşuyoruz ama esas sıkıntı son 10-15 yılda Fenerbahçe’ye yaşatılanlardır” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulunda gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. TFF, MHK, Beşiktaş ve Galatasaray’ı hedef alan Koç, Fenerbahçe’nin ligden çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili de yönetim kurulunda oylama yapıldığını ve 11’e 3 oyla ‘devam’ kararı alındığını açıkladı. Alkışlar arasında kürsüye gelen Koç “Bu maç bardağı taşıran son damla olduğu için üzerinde duruyoruz ama esas sıkıntı son 10-15 yılda Fenerbahçe’ye yaşatılanlardır. Bir şubat ayındayız yine. Bize operasyonlar hep şubatta yapılıyor” ifadelerini kullandı.

SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Ersun Yanal döneminde 22’nci hafta şampiyonluğun en büyük adayı olduklarında 7 maçta 21 puanın 18’ini kaybettiklerini hatırlatan Koç “Bu, hayatın normal akışına bile aykırı” dedi. “Hakem ve VAR’ın birlikte bu kadar maçın sonucunu etkilediği başka maç yoktur” diyen Koç, “Bu, hakem performansıyla değerlendirilecek bir maç değildir. Biz başkaları gibi yalandan adalet istemiyoruz. Artık yeter. Yönetimde oylama yaptık 11’e 3 devam kararı çıktı, ben 3’ten biriydim. İki yol var biri radikal bir yol, diğeri de sonuna kadar savaşıp mücadele vermek” diye konuştu. 

OTOBÜS KURŞUNLANMASI OLAYI DEVLETİN AYIBIDIR

“Dünyada altı sezon içinde son haftada üç şampiyonluk kaçıran kaç kulüp vardır” diye soran Ali Koç, “Bence hiç yoktur. Dünyada kaç takım ülkesini, devletini hedef almış bir terör örgütü tarafından saldırıya uğramış kumpas yaşamıştır? Dünyada kaç takımın otobüsüne silahlı saldırı yapılmıştır? Hâlâ faili meçhuldür. Bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin ayıbıdır. TFF’ye saldırı oluyor, ertesi gün yakalanıyor. Doğrusu budur. Belki 40 kişinin hayatına mal olacak bir olaydan sonra hafta sonu bizim maç oynamamız istendi. 2011’den beri yemeye doyamadılar. Demek ki biz sistemin parçası değiliz” sözlerini kullandı.

Ali Koç açıkladı: 11'e 3 oyla lige devam

LALE ORTA SAVUNMASI: SABRİ ÇELİK DE GALATASARAYLIYDI

Ali Koç, Fenerbahçeli oluğu iddia edilen yeni MHK Başkanı Lale Orta ile ilgili olarak “PFDK başkanı Fenerbahçe formasıyla karar alıyor denildi, tepki gösterince de ‘niye üstünüze alınıyorsunuz’ dediler. Şimdi de Lale Orta Fenerli diyorlar. Giden MHK Başkanı Sabri Çelik de Galatasaraylıydı” dedi. 

KOÇ TAKIMLA BİR ARAYA GELDİ: SİZLERE İNANIYORUZ

Başkan Ali Koç, Divan sonrası soluğu Samandıra’da aldı. Takıma hitap eden Koç, “Divan Kurulu toplantısından sizlere camianın güvenini ve desteğini getirdim. Şampiyon olacağımıza inancımız tam” derken Jesus da, “Tecrübelerimle bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum” sözlerini kullandı.

TFF KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR

Sivasspor-Galatasaray maçında ev sahibi ekibin golünü iptal eden hakemlerin TFF tarafından uzun süre dinlendirileceğinin açıklandığını hatırlatan Ali Koç “Altı hafta sonra döndüler. Altı hafta mı uzun süre? Laubalilik, gevşeklik direkt maçı katleden adam sadece altı hafta ceza alıyor. Şaka gibi” diye konuştu.

Ali Koç açıkladı: 11'e 3 oyla lige devam

BENİMLE UĞRAŞIYORLAR

“Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla ‘Ali Koç devamlı federasyonda’ diye laf çıkardılar” diyen Ali Koç “Hiçbir zaman TFF’ye yalnız gitmeyeceğimi söyledim onlara. Çünkü biliyordum bunu diyeceklerini. Kafaları böyle çalışıyor. Onların derdi Fenerbahçe de 
değil, dertleri Ali Koç” diye konuştu.

YABANCI HAKEM GELMELİ

En kısa zamanda VAR’ın Türk hakemlerinden kurtarılması gerektiğini dile getiren Ali Koç, “Bu devirde VAR olmazsa olmazdır. Ancak VAR bizim ligimizde kullanıldığı gibi özellikle Fenerbahçe’ye kullanıldığı gibiyse VAR bir canavardır. VAR yabancı hakemlerden oluşmalı” dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...