Lutfi Arıboğan'dan açıklama geldi

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
 Lutfi Arıboğan'dan açıklama geldi

FUTBOL Haberleri  / CHA

Lutfi Arıboğan Aziz Yıldırım'ın sarı kırmızı renkleri sevmiyorum şeklindeki söylemine karşın camia olarak bütün renkleri sevdiklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, basında yer alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'sarı - kırmızı renkleri sevmiyorum' şeklindeki söylemine karşın camia olarak bütün renkleri sevdiklerini söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı ilk toplantısını İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirdi. Toplantının ardından Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. nbsp;Lütfi Arıboğan, yeni seçilen kulüpler birliği yönetim kurulunun toplandığını belirterek, toplantıda futbolun ve kulüplerin genel sorunları üzerine değerlendirme yapıldığını ve 9 kulübün yer aldığını söyledi. Federasyonun almış olduğu yabancı futbolcu sayısıyla ilgili karara yönelik sarı - kırmızılı kulübün hukuki bazda çalışmalarının sorulması üzerine Arıboğan, "Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na bu konuyu sorduk. Tahkim Kurulu'muz da bu konuda karar verecek yetkili merci olmadığını belirtti. Bundan sonra oyuncularımız hukuki süreci işletecekler." bilgisini verdi. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında karşılıklı demeçlerin Süper Kupa finali öncesinde ortamı gerdiği, son olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Azerbaycan'da Galatasaray formasıyla sahada çalışan bir basın mensubunu 'sarı - kırmızılı renkleri sevmiyorum' ifadeleriyle dışarıya çıkardığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine Arıboğan, şöyle cevap verdi: "Biz Türk sporunda centilmenliği önde tutan bir yönetim anlayışına sahip bir kulübüz. Bu konuda sayın başkanımız Ünal Aysal'ın açıklamasının Türkiye için geçerli olduğunu düşünüyorum. Biz Galatasaray camiası olarak bütün reknleri seviyoruz. Türk futbolunun da buna ihtiyacı var. Camialar ve kulüpler arasında da ciddi problemler olduğunu düşünmüyorum."
FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...