Yeni Megane görücüye çıktı

Yeni Megane görücüye çıktı

Ekonomi Haberleri

Renault, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda Yeni Megane'ı ilk defa görücüye çıkardı.

Son derece rekabetçi Yeni Megane, kompakt otomobil segmentinde dinamik stili ve üst segmentten aldığı teknolojilerle hemen göze çarpıyor. Sıradışı ön ve arka far tasarımı ile göze çarpan Yeni Megane'da; renkli baş üstü göstergesi, 8.7 inçlik ekran ve birçok sürücü desteği dikkat çekiyor. Megane'ın GT versiyonu da, Renault Sport uzmanlarıyla birlikte tasarlandı. Yeni Megane, her ihtiyaca yönelik motor seçenekleriyle 2016 yılının başında showroomlardaki yerini alacak. Renault Frankfurt'ta ayrıca, Talisman Sport Tourer'ı da tanıtıyor.
510 HP'lik Alfa Romeo geliyor!
Kuruluşunun 105. yıl dönümünü kutlayan İtalyan Alfa Romeo, lüks orta sınıfta yer alan yeni temsilcisi Giulia'nın yeni versiyonunu Frankfurt'ta gün yüzüne çıkardı. Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, “İlk defa 510 HP'lik yüksek performanslı spor versiyonuyla yollara çıkacak Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'yu, 2016 yılının ilkbahar aylarında Türkiye'de satışa sunmayı hedefliyoruz” dedi. Giulia Quadrifoglio; yırtıcı tasarımı, yenilenen logosu, arkadan itişli altyapısı ve Ferrari teknolojisi taşıyan performanslı motoruyla otomobil severleri cezbetmeyi başarıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...