Uzman denenler hiçbir şey bilmiyor

Uzman denenler hiçbir şey bilmiyor

Ekonomi Haberleri

Yücelen, başladığı konuşmasında, bütün katılımcıları dünyadaki eşitsizlikler sebebiyle ölen çocukların anısına ayağa kalkmaya davet etti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) 14 ve 15. Dönem Başkanı Ali Yücelen, “Bugün çok acı bir gün” diye başladığı konuşmasında, bütün katılımcıları dünyadaki eşitsizlikler sebebiyle ölen çocukların anısına ayağa kalkmaya davet etti. Türkiye'nin terörden çok çektiğini, birçok trajedi gördüğünü söyleyen Yücelen, “Bu trajedi bize, bütün ulusların kendi sorunlarıyla baş başa ve yalnız olduğunu gösterdi. Çoğu insan başkalarının trajedilerini göz ardı edebiliyor. Sanki bunlar kendi başına gelmeyecek gibi davranıyor. Savaş, terör, zorunlu göç, hastalık, kriz ve yoksulluk herkesi vurabilir” dedi. Girişimcilik konusunda uzman denen kişilerin hepsinin girişimcilikten bahsettiğini, ama hiçbirinin bir şey bilmediğini belirten Yücelen, “Çünkü risk içeren hiçbir şey yapmadıkları için sadece konuşmakla yetiniyor, teşvik edici bir şey yapmıyor ve ekonomide çözüm üretici olmuyor. Kendi kendilerine gönüllü girişimciler olarak biz farklı projelerde yer almalı, risk üstlenmeli ve fırsatları yakalamalıyız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...