Ünal: Uçaklara yakıt desteği batı ve kuzey Avrupa'ya

Düzenleyen:
Ünal: Uçaklara yakıt desteği  batı ve kuzey Avrupa'ya

Ekonomi Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Türkiye'ye Rusya'dan 4.5 milyon turist geliyor. Bunun yüzde 75'i Antalya'yı tercih ediyor.' dedi

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Türkiye'ye Rusya'dan 4.5 milyon turist geliyor. Bunun yüzde 75'i Antalya'yı tercih ediyor. Sektör temsilcileriyle bir araya geleceğiz. Almayı düşündüğümüz tedbirler var. Krize anında müdahale edildi, bu sebeple sektörün rahat olmasını istiyoruz" dedi. Rus turist sayısındaki azalmanın uçak krizine bağlı olmadığını dile getiren Bakan Ünal, "Çünkü 1.5 yıldan beri ekonomik krizdeler" diye konuştu. 100 ve üzerinde yolcu taşıyan uçaklara 6 bin dolarlık yakıt desteğinin uzatılacağını ve bu desteğin batı ile kuzey Avrupa ülkelerini içine alacak şekilde genişletileceğini açıklayan Bakan Ünal, "B planını hazırlamış durumdayız" değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...