Türk Telekom Arena'ya 700 milyon dolarlık komşu

- Güncelleme:
Türk Telekom Arena'ya 700 milyon dolarlık komşu

Ekonomi Haberleri

Eroğlu Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de Türk Telekom Arena'nın yanı başına 700 milyon dolarlık yatırımla inşa edeceği karma projesi, rezidans, otel, AVM ve ofisten oluşacak.

Eroğlu Gayrimenkul, gözbebeği projesi Skyland İstanbul'un inşasına başladı. 700 milyon dolarlık yatırımla Seyrantepe'de Türk Telekom Arena'nın yanı başında yükselecek proje rezidans, AVM, ofis ve uluslararası otel zincirinden oluşan bir karma proje özelliğini taşıyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland projesinin en önemli projeleri olduğunu aktararak, "Skyland İstanbul, Türk Telekom Arena'ya komşu olması, bağlantı yollarına yakınlığı ve içerisinde rezidans, otel, AVM ve ofis ünitelerini barındırıyor olmasıyla dikkat çekiyor. Projede 300 oda kapasiteli 5 yıldızlı uluslararası otel ve 1000'e yakın rezidansı ve ofis bloğu bulunacak. Proje 3 kuleden oluşacak" diye konuştu. Skyland İstanbul'da, metrekare fiyatının 3 bin 500 dolardan başladığını belirten Eroğlu, "330 bin TL'den başlayan fiyatlarla 52-67 metrekare aralığında stüdyo daire, 80-107 metrekaresi arasında 1+1 daire, 117-133 metrekare arasında 2+1 daire, 184-198 metrekare arasında 3+1 daire ve 298-322 metrekare arasında 4+1 daire nbsp;bulunuyor" dedi. Eroğlu, ayrıca bu yıl 1.5 milyar liralık yatırımla 4 projeye daha başlayacaklarını bildirdi. Projelerden ikisini İstanbul'da konut projesi olarak düşündüklerini dile getiren Eroğlu, diğer ikisinin ise AVM olarak planlandığını söyledi.

TEM'DEN nbsp;DİREKT nbsp;BAĞLANTI
Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olan projeye TEM otoyolundan nbsp;direkt bağlantı yapılacak.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...