TÜBİTAK’tan girişimciye 150 bin lira hibe desteği

Düzenleyen:
TÜBİTAK’tan   girişimciye  150 bin lira  hibe desteği

Ekonomi Haberleri

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) girişimcilere iş fikirlerini yenilikçi ürünlere dönüştürebilmelerini sağlamak için 150 bin lira hibe desteği verecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) girişimcilere iş fikirlerini yenilikçi ürünlere dönüştürebilmelerini sağlamak için 150 bin lira hibe desteği verecek. Girişimci adayları, herhangi bir konu ve sektör ayrımı gözetilmeksizin tüm teknoloji alanlarında iş fikri başvurularını, Bireysel Genç Girişim Programı uygulayıcı kuruluşlarına yapabilecek. Bütün iş fikirlerine açık olduklarını belirten TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin “Adaylar, bu yıl 150 bin liraya yükseltilen yüzde 100 hibe destekten yararlanmak için yarışacak. İş fikri başvuruları, 10-28 Nisan ve 1-15 Ağustos 2017 çağrı dönemlerinde alınacak” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...