THY'den indirimli bilet kampanyası: Uçuşlar yarı yarıya ucuza gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
THY'den indirimli bilet kampanyası: Uçuşlar yarı yarıya ucuza gelecek

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları, yeni indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Türkiye'nin ve dünyanın sayılı hava yolu şirketlerinden birisi olan THY, 19 Mayıs'ta alınacak biletlerde yüzde elli indirim yapacak.

Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda üniversiteli öğrencilere yönelik dikkat çeken bir kampanyaya imza atıyor. Türkiye'nin ve dünyanın sayılı hava yolu şirketlerinden birisi olan THY, yarın alınacak biletlerde yarı yarıya indirim yapacak.

UÇAK BİLETİ YARI FİYATINA DÜŞECEK

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bilet alacak öğrencilere biletler yüzde 50 indirimli satılacak. THY daha önce yaptığı açıklamada "Öğrenciler biletlerini 19 Mayıs'ta alıyor, yüzde 50 indirimli uçuyor." ifadeleri kullanmıştı. THY, kampanyaya dair yeni detayları paylaştı.

İNDİRİM HANGİ TARİHLERDE GEÇERLİ

İndirimli biletler 1 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yurt içi uçuşlarda geçerli olacak. İndirimli fiyatın üzerine vergi ve harçlar eklenecek. 

İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

Öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrenciler yararlanabilecek. Üye olmayan kişilerin kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerekecek. Miles&Smiles üyelik numarası “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken girilecek.

Miles&Smiles üyeliği bulunan/oluşturan ve Türkiye’de okuyan T.C. vatandaşı öğrenciler Miles&Smiles üyelik hesapları içerisinde “Kişisel Bilgiler” alanında bulunan “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekiyor. Bu alan işaretlendikten sonra sistem üzerinden kontroller sağlanacak ve öğrenci statüsünde işlem yapabileceği teyit edilecek. Öğrenci statüsü onaylanan kişiler avantajlardan faydalanmaya başlayabilecek.

İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler faydalanabilecek.

İlgili indirim sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. 

https://twitter.com/TK_TR/status/1659105731709222912?s=20

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...