THY mağaza açıp kasaya oturacak

THY mağaza açıp kasaya oturacak

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. THY yolcuları, biriken millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

THY yeni yılla birlikte de havalimanlarında mağaza açmaya başlayacak. THY Genel Müdürü Temel Kotil, çalışmalara sanal mağaza ile başladıklarını belirterek, "Mağazada başlangıçta 23 ana kategori ve 93 alt kategoride 5.000'in üzerinde ürün çeşidi ile hizmet sunulmaya başlanacak. Hem Türk markalı hem de dünyaca ünlü markalar bulunacak. Hatta aralarında Türk reçeli bile var. Ayrıca yeni yılla birlikte başta Atatürk Havalimanı olmak üzere büyük havalimanlarında mağaza açacağız" diye konuştu. nbsp;
İnsanların artık daha çok uçtuklarını belirten Kotil, havacılık sektörünün de daha çok pay aldığını ifade etti. Kotil, THY'nin bu nedenle büyük yatırım yaptığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Uçak siparişi verdik. Yeni havalimanımız da yapılıyor, 150 milyon yolcu kapasiteli olacak. Yaptığımız tahminlere göre 2021 yılında Pekin, en çok yolcusu olan havalimanı olurken, Jakarta ikinci ve 120 milyon yolcuyla da yeni havalimanımızın olduğu belirlendi. Ayrıca yeni havalimanı dünyada harcadığımız yakıt miktarını da düşürüyor. Sabiha'da kalıcı bir filo kuruyoruz. Burada kurduğumuz filo bütün Türkiye'yi kapsıyor. Bütün şehirlere uçmak istiyoruz. Bunu kolaylıkla yapabiliriz. Avrupa'yı da olabildiği kadar kapsamak istiyoruz. Buradan Ortadoğu'ya, Orta Asya'ya uçacağız. "
Cemil Yıldız İSTANBUL nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...