Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia Z3 Plus Türkiye'de satışa çıktı

Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia Z3 Plus  Türkiye'de satışa çıktı

Ekonomi Haberleri

Sony'nin Mobil Dünya Kongresi'nde duyurduğu orta segment akıllı telefonları Xperia M4 Aqua ile Xperia Z3+ Türkiye'de pazara sunuldu.

EKONOMİ SERVİSİ
Xperia M4 Aqua'nın 11 Haziran'dan itibaren 1.099TL'den satışa sunulacağını belirten Sony Mobile Türkiye Ülke Müdürü Tarık Akad, temmuz ayından itibaren raflarda yerini alacak olan Xperia Z3+'ın ise 2.499 TL'lik fiyatı ile tüketicilerle buluşacağını açıkladı. 2 günlük batarya ömrü, suya ve toza dayanıklılık özellikleri ile dikkat çeken telefonlardan Xperia M4 Aqua, 5 inç ekran, 5 MP ön, 13 MP arka kamera özellikleri ile geliyor. 6,9 mm inceliği (6,9 mm) ve 144 gr ağırlığı ile Xperia Z3 ise 20 MP'lik arka ve 5 MP'lik ön kamera özellikleri, ultra hızlı Qualcomm Snapdragon 810 sekiz çekirdekli 64 bit işlemcisi ve iki güne varan pil ömrü sunuyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...